fbpx

Sample Sale

Bruiden opgelet!

Een selectie van onze prachtige collectie trouwjurken wordt beschikbaar gesteld voor sample verkoop. Dit betekent dat je het pasmodel uit onze winkel tegen een aantrekkelijke prijs kan kopen. Niet alleen is dit interessant voor bruiden met een ietwat beperkter budget, maar ook als je een tweede look wilt dragen op je trouwdag, of als je op korte termijn gaan trouwen is dit jouw kans! Onze sample collectie bevat jurken van o.a. de merken Pronovias, St. Patrick, Jesus Peiro, Madi lane en Essense of Australia. Sommige van deze modellen zijn niet meer na te bestellen. Made With Love is uitgesloten van de sample verkoop.

 

Alle sample modellen hebben een vaste prijs van 999 euro of 1250 euro. Indien je slaagt kun je jouw jurk direct met je mee naar huis nemen. Wegens drukte is het NIET mogelijk om de jurk in ons atelier op maat te laten vermaken. In onze boutique hebben we een lijst van externe ateliers, verspreid door het land, waar je in eigen regio je jurk professioneel kunt laten vermaken. Een actueel overzicht van de beschikbare sample modellen, inclusief maten, vind je hier.

Wacht niet te lang, want op=op! Een afspraak maken is hiervoor noodzakelijk, zodat we toch service en advies kunnen geven op maat. Het maken van een pasafspraak kan via onze website, of telefonisch. Vermeld bij de opmerkingen dat je komt voor de sample verkoop.

Heb je een vraag?